Lektiehjælp i Ringe

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Ringe til dit barn?

Bor I i Ringe og har et barn, der har behov for lektiehjælp i måske matematik eller engelsk? Hos GoTutor Lektiehjælp møder vi hvert år mange familier, der har brug for støtte i et enkelt, undertiden flere, fag i gymnasiet eller folkeskolen. Vi tilbyder personligt tilpassede forløb i lektiehjælp, der kan give jeres barn den nødvendige hjælp til igen at komme på højde med sin klasse i det vanskelige fag. Mange børn og unge oplever i løbet af deres skole- eller studietid at komme bagud i et fag eller simpelthen at have huller i den grundlæggende forståelse, der betyder, at det bliver umuligt at bygge ovenpå. De særligt vanskelige lektier og opgaver bliver noget, barnet forsøger at slippe udenom, og det går ofte stærkt ud over humøret - i mange familier ud over stemningen i hele hjemmet. Også troen på sig selv kan blive påvirket, ligesom den generelle trivsel ofte falder. Flere oplever endda hyppigt at få ondt i hoved eller mave. Det er vigtigt at tage fat på problemet, før det vokser sig alt for stort.

Kontakt GoTutor Lektiehjælp, vi har stor erfaring i at hjælpe børn og unge omkring Ringe videre, så de igen kan følge med og finde glæde ved at gå i skole. Hvis du vil vide mere om GoTutor Lektiehjælp og vores syn på læring eller læse om de erfaringer, andre familier har med vores lektiehjælp, kan du finde mere information her på siden. Ring eller skriv til os, vi svarer altid gerne på spørgsmål.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer