Lektiehjælp på Østerbro

Folkeskole
Gymnasie

Søger du lektiehjælp på Østerbro til dit barn?

Har du brug for privatundervisning og lektiehjælp på Østerbro? Uanset om du går i folkeskole, i gymnasiet eller på en videregående uddannelse, kan det være en stor fordel at modtage privatundervisning, hvis du har svært ved ét eller flere fag. Udfordringerne kan nemlig være svære at klare på egen hånd, og det kan medføre en lav karakter på dit eksamensbevis, hvis du ikke når at rette op på det i tide. Heldigvis har vi Østerbros bedste privatundervisere, der står klar til at skræddersy et forløb til dig efter dine ønsker og behov! Ring ind til os i dag, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din skolegang!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Få Østerbros bedste lektiehjælper

Når du starter et forløb med en underviser fra GoTutor, kan du være sikker på at modtage skræddersyet undervisning målrettet efter dine behov. Din underviser har selv opnået topkarakterer i sit fag, og vedkommende ved derfor lige præcis, hvad der skal til, hvis du vil klare dig godt igennem. Uanset hvad du har brug for hjælp til, vil din underviser sammensætte et forløb efter de mål, du sætter dig for at opnå. Det kan fx være at forstå et enkelt emne af faget, eller det kan være, at du har brug for hjælp i hele pensum. Din underviser kan også hjælpe dig med at blive klar til en eksamen - det er helt op til dig!

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Individuel lektiehjælp på Østerbro

Ved forløbets start fastsætter I sammen en række mål, som du gerne vil arbejde dig hen mod at opnå. Det vil både være kortsigtede og langsigtede mål. De kortsigtede mål er vigtige for din motivation; disse vil nemlig give dig små succesoplevelser, der motiverer dig til at fortsætte og arbejde fokuseret gennem hele forløbet. De langsigtede mål er dem, der definerer din faglige udvikling i et større perspektiv. Vores undervisere er meget fleksible, og vedkommende vil gøre sit bedste for at imødekomme dine ønsker ift. tid og sted. Du kan enten modtage undervisning hjemme hos dig selv, på et lokalt bibliotek eller i et tredje studiemiljø - og vi vil gøre vores bedste for at tilpasse undervisningen efter din kalender.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn