Lektiehjælp i Nordsjælland

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Nordsjælland til dit barn?

GoTutor Lektiehjælp er klar til at hjælpe dig eller dit barn i Hillerød og omegn. Hos GoTutor Lektiehjælp tilbyder vi privatundervisning i Hillerød og resten Nordsjælland til folkeskole- og gymnasieelever. Mange børn og unge oplever på et eller andet tidspunkt i deres skolegang at komme bagud i et fag, eller måske at en kommende eksamen giver ondt i maven. Det betyder, at der indimellem vil være matematiske regneregler, der er svære at forstå, en større skriftlig opgave, der virker overvældende eller måske skal du til mundtlig eksamen, og vil allerede nu øve din paratviden. Det er helt normalt at opleve disse ting, og selvom det kræver lidt ekstra arbejde, er det muligt at komme tilbage i gear uanset årsag. Det er her GoTutor Lektiehjælp kommer ind i billedet.

Vores forløbspakker bliver skræddersyet til dit eller dit barns behov, og vores fremmeste opgave er at levere lektiehjælp med eleven i centrum. GoTutor Lektiehjælp har dygtige og kompetente undervisere i hele Nordsjælland, og vi har hjulpet hundredevis af elever med at opnå bedre resultater, større selvtillid og en fornyet glæde ved at gå i skole. GoTutor er den førende udbyder af lektiehjælp i Hillerød og omegn. Lektiehjælp kan have en gavnlig effekt på mere end blot karaktereren, og vi ser at trivslen øges i takt med, at eleven bliver stærkere rent fagligt. Det er et helt specielt øjeblik, når eleven genfinder glæden ved at lave lektier, eller når en udfordring endelig bliver løst gennem lektiehjælp. Vi har gode erfaringer og succeser på skoler i blandt andet Hillerød og omegn, og vores undervisere tager fat på emner som dansk, engelsk, matematik, kemi og mange andre fag. Vi hjælper dig eller dit barn igennem det eller de fag, der driller. Vi ved at lektiehjælp sender karaktererne og humøret et nøk opad. Alle har ret til en sjov skoletid!

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer