Lektiehjælp i Nivå

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Nivå til dit barn?

Har du brug for lektiehjælp i Nivå til dit barn? Eller måske til dig selv? I så fald er du ikke alene! Der er rigtig mange børn og unge mennesker, der har brug for lektiehjælp, fordi de i et enkelt eller flere fag - fx matematik, dansk eller engelsk - oplever at være udfordret i et omfang, de skal have hjælp for at få styr på. GoTutor Lektiehjælp tilbyder den hjælp, I har brug for. Uanset fag og niveau. Vi har dygtige undervisere, der tilbyder lektiehjælp til fag i folkeskolen, og vi har dygtige folk, der tilbyder lektiehjælp til fag i gymnasiet, på hf m.m. Har man svært ved at følge med, fx i de meget centrale fag dansk og matematik, får det undertiden store konsekvenser for almindelig trivsel og selvtillid, og det kan påvirke motivationen. At få hjælp af en kompetent lektiehjælper, inden skoletrætheden kommer til at fylde for meget, kan gøre en meget stor forskel.

Du kan kontakte GoTutor Lektiehjælp og få svar på eventuelle spørgsmål, få yderligere information om, hvad vi kan tilbyde af lektiehjælp i Nivå og omegn, og høre om, hvad vi kan tilbyde netop dig eller dit barn. Det er gratis at få et overblik over, hvordan vi kan imødekomme netop dine ønsker. Søg flere oplysninger her på siden om, hvordan vi arbejder med lektiehjælp, hvornår lektiehjælp kan være relevant, om andres erfaringer med at få den rette hjælp i bl.a. matematik og tysk, og mød vores dygtige undervisere.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer