Lektiehjælp i Næstved

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Næstved til dit barn?

Det sker for os alle på et eller andet tidspunkt, både i skolen eller senere i arbejdslivet, at en opgave virker uoverkommelig, og vi føler ikke, at vi har de nødvendige kompetencer til at løse den. For mange børn og unge sker det i et fag i skolen, hvor de oplever, at de ikke kan følge med i lærerens undervisning, og måske karaktererne reflekterer denne virkelighed. Det kan dreje sig om problemer med regnereglerne i matematik, skrive opgaver i dansk eller måske er det et sprog, som engelsk eller tysk, der giver udfordringer. I værste fald kan dette føre til skoletræthed og ondt i maven, og påvirke trivslen i skolen og fritiden. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Hos GoTutor Lektiehjælp i Næstved, stå vi klar til at give lidt hjælp til undervisningen i skolen. Vi har stor erfaring med privatundervisning i fag som matematik, engelsk, dansk, kemi, fysik og mange flere. Vores lektiehjælp har allerede været med til at hjælpe flere hundrede elever i Næstved og resten af Danmark, der stod i samme situation som du eller dit barn gør nu.

Vi ved, at der er en sammenhæng mellem faglighed og trivsel, og derfor tilbyder vi hjælp, der skaber det stærke faglige fundament, der kan bygges videre på, indtil du eller dit barn igen er oppe på det ønskede niveau. Tag kontakt til GoTutor allerede i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på lektiehjælp i Næstved.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer