Lektiehjælp i Lystrup

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Lystrup til dit barn?

Bor du i Lystrup og omegn og søger lektiehjælp til dit barn? Er der fag i skolen, som din datter eller søn kæmper mere med, end rimeligt er? Faglige problemstillinger eller opgaver, der er brug for hjælp til? GoTutor Lektiehjælp hjælper hver dag børn og unge, som har brug for ekstra hjælp til lektier, opgaver og faglig forståelse i matematik, dansk, engelsk og de fleste andre af de fag, de møder i folkeskolen og gymnasiet. Vi ser også, at børn og unge, der er kørt fast, ofte taber troen på, at det er muligt for dem at komme på niveau med deres klasse igen. De mister motivationen, det påvirker selvtilliden og den generelle lyst til at gå i skole. Hvis din datter eller søn er kommet bagud i et fag, kan GoTutor hjælpe. Vi hjælper allerede mange elever i Aarhus og omegn, også i Lystrup.

Kontakt os og lad os sammen finde ud af, præcis hvad I har brug for, og hvordan vi kan hjælpe. Vi vil meget gerne have lov at give jer et gratis tilbud på lektiehjælp i Lystrup, tilpasset netop jer. Søg eventuelt mere information om GoTutor Lektiehjælp og vores læringstilgang her på siden. Det er tid, der er givet godt ud, hvis du vil hjælpe dit barn videre

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer