Lektiehjælp i Lyngby

Folkeskole
Gymnasie

Søger du lektiehjælp i Lyngby til dit barn?

Mange elever og studerende kæmper med et eller flere fag, som er for svære til, at de selv kan læse op og lære det, de har svært ved. I værste tilfælde kan det føre til, at man ikke består sine eksamener, når den tid kommer. Måske har du allerede styr på faget, men ønsker at stige til topkarakter? Uanset hvad dine ønsker er, har GoTutor undervisere tilknyttet alle fag og alle niveauer, som kan hjælpe dig til at føle dig sikker i dit fag og afslutte det på den bedst mulige måde. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med lektiehjælp!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Lyngbys bedste undervisere

Vores undervisere har fået topkarakter i deres undervisningsfag, så du kan være sikker på, at hver og én tager en bred vifte af faglige kompetencer med sig til undervisningen. Yderligere gennemgår de vores omfattende screeningsproces, som sikrer, at de også er kvalificerede på et pædagogisk og socialt plan. Du vil opleve, at din underviser ikke blot vil agere lektiehjælper, men også mentor for dit forløb. Det er vigtigt for os, at du og din underviser er et godt personligt match, så du føler dig komfortabel i undervisningssituationen. Her skal du nemlig blive motiveret til at arbejde på det fag, du kæmper med - din underviser vil sørge for, at du opnår succesoplevelser, så du går fra undervisning med en god fornemmelse.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Fleksibel lektiehjælp i Lyngby

Vi udbyder forskellige forløbspakker, hvortil din underviser vil skræddersy et forløb til dig og dit niveau, der dækker alle de aspekter, du ønsker at gennemgå. Måske dukker der undervejs nye problemstillinger og aspekter op, som du ligeledes gerne vil arbejde på og forbedre dig i. Så vil din underviser gøre sit absolut bedste for at justere forløbet, så disse tilsvarende dækkes efter behov. Du kan blive undervist hjemme hos dig selv, på et bibliotek, en studiecafé eller et helt fjerde sted; du bestemmer, hvor og hvordan det passer bedst ind i din øvrige kalender. Din underviser vil gøre sit bedste for at imødekomme dine ønsker og give dig et fleksibelt forløb.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn