Lektiehjælp i Kokkedal

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Kokkedal til dit barn?

GoTutor Lektiehjælp har specialiseret sig i personligt tilrettet lektiehjælp over hele landet, inkl. Kokkedal. Hvis du bor i området omkring Kokkedal og har et barn, der har behov for hjælp i visse fag - fx matematik, tysk eller engelsk - kan vi hjælpe. Hvert år oplever mange børn og unge at komme bagud i et fag, at have svært ved at forstå de centrale problemstillinger i et fag eller at have behov for hjælp til en ekstra indsats op til en eksamen. Er man først kommet bagud i fx matematik, er det ofte meget svært selv at komme på niveau igen og få løst de skriftlige opgaver. I et fag som matematik er det så vigtigt at have styr på det helt fundamentale. Det gælder på såvel folkeskole- som gymnasie-niveau. Vi har stor erfaring med lektiehjælp i og omkring Kokkedal og har hjulpet mange hundrede elever gennem årene.

Kontakt os og hør mere om, hvad god lektiehjælp kan gøre for dit barn. Det er naturligvis gratis at få et tilbud om, hvordan vi kan hjælpe netop dit barn. Jo tidligere I kommer i gang, jo bedre for både fagligheden, selvtilliden og den generelle trivsel i skolen.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer