Lektiehjælp i Kerteminde

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Kerteminde til dit barn?

Bor du i nærheden af Kerteminde og søger lektiehjælp til din søn eller datter? Det er i dag helt almindeligt, at et barn eller ungt menneske får lektiehjælp i et fag i folkeskolen eller gymnasiet. Det kan være i matematik , dansk, engelsk eller et af de mange andre fag. Faglige udfordringer kan komme til at fylde så meget, at det går ud over skoleglæden, den almene trivsel og også selvtilliden. Sådan behøver det ikke at være! Lektiehjælp fra GoTutor kan gøre en kæmpestor forskel for dit barn.

Søg her på sitet flere oplysninger om, hvem vi er, hvordan vi ser på læring m.m. Send os en mail eller ring til os, og lad os give dig yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dit barn i Kerteminde og omegn med opgaver i matematik, tysk grammatik, de centrale sammenhænge i biologi, eller hvad det måtte være, dit barn har brug for lektiehjælp til. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud på lektiehjælp i Kerteminde tilpasset netop din søn eller datter. Den rigtige hjælp kan gøre en stor forskel for den elev, der har tabt troen på, at han eller hun selv kan få styr på det vanskelige fag.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer