Lektiehjælp i Jyllinge

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Jyllinge til dit barn?

Har du et barn, der går i folkeskolen, på gymnasiet eller måske på enkeltfag i området omkring Jyllinge, og som har brug for lektiehjælp? Måske er dit barn kommet bagud i et eller flere fag – matematik, tysk, engelsk, dansk eller noget helt andet – måske er der problemstillinger, som driller, eller måske er der behov for en ekstra indsats for at opnå de ønskede eksamenskarakterer. Det er tilfældet for rigtig mange børn og unge i hele landet, også i Jyllinge og omegn. Uge efter uge med lektier, der er svære at overskue, opgaver i matematik og fysik, man ikke synes at kunne få hul på, tekster i engelsk og dansk, der er umulige at forstå, er nedbrydende for de fleste. GoTutor Lektiehjælp tilbyder netop den hjælp, der skal til for at ændre på situationen, øge forståelsen for faget og opnå bedre resultater. I øvrigt handler udfordringer i skolen ofte om meget mere end det faglige niveau, idet de desværre ofte følges af mere generelle udfordringer som dårlig motivation og trivsel samt faldende selvtillid. Det er vores erfaring, at hjælp til det faglige stof åbner for større skoleglæde og trivsel generelt.

Vi har i dit område gode, kompetente lektiehjælpere på såvel folkeskole- som gymnasie-niveau, der er i stand til at møde børn og unge netop der, hvor de har behov for hjælp. Vi har allerede hjulpet flere elever på Nordskolen i Jyllinge, på Roskilde Gymnasium og på andre skoler i dit område. Ring eller skriv til GoTutor for at få mere information eller et gratis og uforpligtende tilbud tilpasset netop dit barn, eller søg yderligere information her på siden. Du kan bl.a. læse om vores tilgang til lektiehjælp, du kan møde forældre og elever, der har erfaringer med GoTutor Lektiehjælp, og du kan læse om vores dygtige undervisere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis dit barn har brug for lektiehjælp i Jyllinge. Vi ved, at det hjælper.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer