Lektiehjælp i Ikast

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Ikast til dit barn?

Lektiehjælp kan betyde meget for et barn eller ungt menneske, der oplever udfordringer i skolen, som han eller hun ikke kan få styr på alene. Bor I i området omkring Ikast og søger lektiehjælp til et fag i enten folkeskolen eller gymnasiet, er GoTutor klar til at hjælpe. Vi har nemlig rigtig dygtige lektiehjælpere i Ikast-Brande Kommune. Vi har stor erfaring med at bringe elever op på det faglige niveau, de forventes at være på, hvad enten udfordringerne er i matematik, dansk, et af sprogfagene eller noget helt andet. Det er vigtigt ikke at lade stå til - hvis et barn oplever ikke at kunne følge med i et fag, får det ikke sjældent negative konsekvenser for såvel selvtillid som trivsel. Det er med andre ord vigtigt at tage hånd om problemet og hente den hjælp, der er brug for.

Kontakt GoTutor Lektiehjælp og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer, der bor i Ikast eller Brande. Find vores tlf.-nummer og e-mail her på siden. Vi udarbejder gerne og helt gratis et tilbud på lektiehjælp til jer. Eller søg først lidt videre og bliv klogere på, hvem vi er, hvordan vi ser læring, hvad andre siger om os og meget mere.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer