Lektiehjælp i Holte

Folkeskole Gymnasie
Læs vores kundeudtalelser

Søger du lektiehjælp i Holte til dit barn?

Der kan være nogle fag, man som studerende kæmper mere med end andre - og det kan i værste tilfælde føre til, at man bliver ked af det endelige resultat. Hos GoTutor kan vi hjælpe dig til bedre forståelse af faget. Uanset hvad dine ønsker er, står vores undervisere klar med skræddersyet lektiehjælp og motivation til en bedre og mere effektiv skolegang med gode resultater. Ring ind til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med privatundervisning!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Holtes bedste undervisere

Sammen med din underviser opstiller du en række mål for dit undervisningsforløb, som I undervejs vil arbejde på og forbedre dig i. Din underviser vil gøre sit absolut bedste for, at du får succesoplevelser i det pågældende fag og går fra undervisning med en god fornemmelse. Alle vores privatundervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så de ved præcis, hvad der skal til, hvis du skal klare dig godt i faget og opnå gode resultater. Yderlige har de gennemgået vores omfattende screeningsproces, som sikrer dig, at de er pædagogisk såvel som socialt kvalificerede til at undervise. De vil dermed ligeledes fungere som forbilleder, der kan motivere dig gennem hele forløbet og til din resterende skolegang.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Fleksibel lektiehjælp i Holte

Vi sørger for at tildele dig den af Holtes bedste undervisere, der på bedst mulige måde kan varetage dine ønsker og behov for forløbet. Vi ved godt, at en travl hverdag kan være svær at få til at passe sammen, så vores undervisere vil gøre deres bedste for at skabe et fleksibelt forløb. I kan enten mødes til undervisning hjemme hos dig selv, på det lokale bibliotek, en studiecafé eller lignende - det kan altid variere fra gang til gang alt efter dine ønsker. Vores undervisere er fleksible anlagt, så du har mulighed for at modtage undervisning på de dage af ugen samt det tidspunkt af dagen, hvor det passer bedst ind i dit øvrige skema.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn