Lektiehjælp i Holstebro

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Holstebro til dit barn?

Bor du i Holstebro, og er du kommet bagud i et eller flere fag, måske matematik, dansk, engelsk eller samfundsfag? Det sker for os alle på et eller andet tidspunkt, at der er et fag i skolen, der trækker tænder ud, og det er ikke skoletandlægen. Det kan være man har en forestående eksamen i matematik eller opgaverne i engelsk, kommer altid tilbage med en masse røde streger. Derfor er der nogle gange behov for lidt ekstra hjælp, og det er her GoTutor Lektiehjælp i Holstebro kommer ind i billedet.

Vi tilbyder lektiehjælp i Holstebro i fag som matematik, dansk, engelsk og mange flere. Vi ved, at der er en sammenhæng mellem trivsel og faglighed, og hvordan de to ting påvirker hinanden, derfor hjælper GoTutor Lektiehjælp i Holstebro ved at tage fat i den faglige fundament med grundig og kompetent privatundervisning. Og det kan være med til at vende skoletræthed til skoleglæde, løfte karaktererne og genfinde selvtilliden i faget.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer