Lektiehjælp i Holbæk

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Holbæk til dit barn?

Har du et barn i eller omkring Holbæk, der har behov for ekstra hjælp i et eller flere fag, fx engelsk, matematik eller biologi? Så kan lektiehjælp være løsningen. Hvert år hjælper GoTutor Lektiehjælp mange børn og unge over hele Danmark, også i Holbæk og omegn, med de fag, som volder særligt besvær. Vi hjælper både elever i folkeskolen og på gymnasiet og hf, elever i såvel 5. klasse som 2. g - og på alle de øvrige klassetrin. Nogle er kommet bagud i et fag og har brug for hjælp til at komme på linje med klassen igen, mens andre simpelthen har svært ved at forstå de grundlæggende principper og problemstillinger i fx matematik og har behov for at få dem gennemgået igen og på en ny måde. Det kan også være, at en eksamen nærmer sig, og at der skal arbejdets ekstra for at opnå gode karakterer. Lektiehjælp er dog også vigtigt af andre grunde. Når udfordringer i skolen vokser én over hovedet, påvirker det ofte motivationen, og det kan få negativ indflydelse på selvtillid og trivsel.

Du kan kontakte GoTutor Lektiehjælp og høre mere om, hvad vi tilbyder i og omkring Holbæk. Skriv eller ring til os - find vores e-mail og tlf.-nummer her på siden. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud på lektiehjælp i Holbæk til jer baseret på jeres behov. Du kan også her på siden læse meget mere om, hvem vi er, hvordan vi arbejder, vores erfaringer mv. Kontakt os og sæt gang i den hjælp, dit barn har brug for. Jo før, jo bedre.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer