Lektiehjælp i Hørsholm

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Hørsholm til dit barn?

Mange børn og unge oplever på et eller andet tidspunkt i deres skoletid at få udfordringer i et eller flere fag, som virker uoverkommelige. Det kan dreje sig om, at regnereglerne i matematik driller, en opgave i dansk virker som en for stor mundfuld eller en forestående eksamen i engelsk giver ondt i maven, fordi pensum er svært. For nogle drejer det sig om at genfinde skoleglæden, hvor det for andre handler om at få løftet selvtilliden og troen på egne evner, men for alle gælder det er, at der er hjælp at hente hos GoTutor Lektiehjælp i Hørsholm.

Vi tilbyder undervisning til elever fra folkeskolen og gymnasiet i hele Danmark, og vi har allerede hjulpet flere hundrede familier med lektiehjælp. Vores undervisere kommer fra hele landet, og hvis den helt rette underviser ikke findes i Hørsholm eller omegn, er der mulighed for at få lektiehjælp online med GuTutors dygtige lektiehjælpere. Måske underviseren studerer på Københavns Universitet, og samtidig giver lektiehjælp i Hørsholm via videoopkald. Hos GoTutor Lektiehjælp i Hørsholm bestræber vi os på at give undervisning, hvor matchet mellem elev og underviser er den vigtigste prioritet. Det betyder, at uanset hvor du befinder dig, om det er 2970 Hørsholm eller i et andet postnummer, så finder vi den underviser, der matcher dig bedst.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer