Lektiehjælp i Helsingør

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Helsingør til dit barn?

Mange børn og unge oplever på et eller andet tidspunkt at have udfordringer med et eller flere fag i skolen. Det kan være, at der er brug for hjælp til matematik, en opgave i dansk, eller at øve mere tysk eller engelsk. Det kan også være en eksamen, der står for døren, og der skal bruges en specifik karakter inden videre uddannelse er mulig. Det kan gøre det svært at bevare motivationen, og udfordringerne bliver tilsyneladende bare større og større. Men det er der heldigvis en løsning på, for med GoTutor Lektiehjælp i Helsingør, får du adgang til nogle af de bedste undervisere i Nordsjælland og resten af Danmark. Vi giver lektiehjælp i skolefag, uanset om du er folkeskole- eller gymnasieelev, og vi har gennem tiden hjulpet flere hundrede familier med lektiehjælp. GoTutor Lektiehjælp har undervisere i hele landet, og hvis den helt rette underviser ikke findes i Helsingør eller omegn, er der mulighed for at få lektiehjælp online. Måske underviseren studerer på CBS i København eller Aarhus Universitet, og samtidig giver lektiehjælp i Helsingør via videoopkald.

I GoTutor bestræber vi os på at give privatundervisning, hvor matchet mellem elev og underviser er den vigtigste faktor. Det betyder, at din geografiske placering i Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland er underordnet.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer