Lektiehjælp i Hellerup

Folkeskole
Gymnasie

Søger du lektiehjælp i Hellerup til dit barn?

Søger du privatundervisning og lektiehjælp i Hellerup? Hvis du har svært ved et eller flere af dine fag, kan det være en stor fordel at modtage lektiehjælp, så du kan indhente det forsømte i det eller de pågældende fag. Hvis du ikke får godt styr på faget inden dine eksamener, kan du nemlig risikere en lav karakter på dit eksamensbevis eller i værste fald en dumpekarakter. Hos GoTutor tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp til elever på både folkeskole- og gymnasieniveau, på videregående niveau eller til dig, der læser enkeltfag. Ring ind til os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med privatundervisning!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Hellerups bedste undervisere

Alle vores privatundervisere har fået topkarakterer i deres undervisningsfag. Du kan derfor være sikker på, at de har en hel masse faglige redskaber med sig, som de kan lære videre til deres elever. Derudover har de alle gennemgået vores omfattende screeningsproces, som sikrer, at de er pædagogisk og socialt kvalificerede. Vi sørger for at matche dig med den ideelle underviser passende til dit niveau og forudsætninger, hvormed du er sikker på at få en kompetent lektiehjælper tilknyttet, som kan hjælpe dig med at dygtiggøre dig og forbedre din karakter. Yderligere kan din lektiehjælper være et forbillede gennem hele forløbet, som kan være med til at motivere dig til at arbejde mod en bedre og mere effektiv skolegang med gode resultater i sidste ende.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Fleksibel lektiehjælp i Hellerup

Undervejs til dit forløb med privatundervisning vil din underviser gøre sit bedste for at tilbyde et fleksibelt forløb, der passer til lige præcis din kalender. Du bestemmer så vidt muligt selv, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Det kan enten være hjemme hos dig selv, på det lokale bibliotek, en studiecafé eller et helt fjerde sted. Det kan selvfølgelig også varieres fra gang til gang - det afhænger af, hvad du føler dig mest komfortabel med. Vi ved godt, at dagene kan være travle, så vi og vores undervisere vil gøre vores bedste for at tilpasse forløbet efter dine ønsker, så du får den bedst mulige oplevelse med din privatundervisning og lektiehjælp.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn