Lektiehjælp i Hadsten

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Hadsten til dit barn?

Matematik, dansk, engelsk, fysik - mange børn og unge kæmper i dag mere end godt er med et fag i skolen. Nogle gange er der brug for ekstra forklaringer, andre gange er man bare kommet bagud og har svært ved selv at indhente klassen igen. GoTutor tilbyder lektiehjælp til de mange svære fag i folkeskolen og gymnasiet. Hvis du har en søn eller en datter i Hadsten og omegn, som har behov for ekstra hjælp i et fag, kan vi sammensætte et lektiehjælp-forløb, som vil gøre en stor forskel. Fagligt, naturligvis, men i mange tilfælde også på andre områder. Ofte handler store udfordringer i et fag nemlig ikke kun om det rent faglige. Det er helt almindeligt, at besvær med at følge med i et fag medfører et fald i motivationen for skolearbejde generelt, og tit går det desværre også ud over selvtilliden.

Læs meget mere om, hvordan GoTutor Lektiehjælp arbejder, og hvad vi har af erfaringer, her på sitet. Kontakt os, så udarbejder vi et gratis tilbud på den bedste lektiehjælp til dit barn i Hadsten. Det er vigtigt at få hjælp i tide.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer