Lektiehjælp i Grenaa

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Grenaa til dit barn?

Overvejer du at finde lektiehjælp til dit barn i Grenaa og omegn? Har din søn eller datter brug for ekstra hjælp i fx matematik, dansk, fysik eller engelsk? Måske er barnet ved helt at miste troen på, at det er muligt at komme på niveau med klassen igen - måske er også selvtilliden for nedadgående? Så kan lektiehjælp fra GoTutor gøre en kæmpestor forskel! Vi har solid erfaring med lektiehjælp til børn og unge i Grenaa, både på gymnasie- og folkeskole-niveau. Vi har bl.a. haft elever på Grenaa Gymnasium.

Du kan finde mere information om GoTutor Lektiehjælp her på siden - klik dig rundt og læs om, hvem vi er, søg oplysninger om vores dygtige undervisere, om lektiehjælp i matematik og de andre typer af lektiehjælp, vi tilbyder, og meget mere. Du kan også kontakte GoTutor Lektiehjælp, hvis du vil have mere information om, hvad vi kan gøre for netop dit barn. Vi vil meget gerne lave et gratis tilbud på den helt rigtige hjælp til dit barn med en dygtig underviser fra området omkring Grenaa.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer