Lektiehjælp i Glostrup

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Glostrup til dit barn?

Bor du i Glostrup og overvejer lektiehjælp til dit barn? Er han eller hun kommet bagud i engelsk, dansk eller et andet fag? Eller har dit barn generelt svært ved at forstå de grundlæggende principper i fx matematik? Måske har han eller hun brug for hjælp før en vigtig eksamen? Uanset fag og uanset, om barnet går i gymnasiet eller folkeskolen, tilbyder GoTutor lektiehjælp, der kan gøre lige præcis den forskel, der er brug for. Vi har mange dygtige undervisere i Glostrup og omegn, og vi har stor erfaring med at hjælpe børn og unge videre, før deres udfordringer bliver så store, at de mest har lyst til at give op. Den rette lektiehjælp kan bringe dit barn videre rent fagligt, men den har ofte flere afledte konsekvenser, nemlig at motivation og selvtillid helt generelt øges, og at der bliver større glæde ved at gå i skole. Vi har de seneste år hjulpet flere hundrede børn og unge med lektiehjælp, også i Glostrup.

Kontakt GoTutor Lektiehjælp og få et gratis og uforpligtende tilbud. Eller kontakt os og få mere information om, hvilken hjælp vi kan tilbyde dit barn i og omkring Glostrup.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer