Lektiehjælp i Gentofte

Folkeskole Gymnasie
Læs vores kundeudtalelser

Søger du lektiehjælp i Gentofte til dit barn?

Søger du lektiehjælp i Gentofte til et eller flere fag? Hvis du oplever svære udfordringer ved ét eller flere af dine undervisningsfag, kan det være en stor fordel at modtage privat lektiehjælp, så du kan få hjælp til at indhente det forsømte. Det kan nemlig være rigtig svært at indhente på egen hånd, og det kan i værste tilfælde føre til stor frustration og et ærgerligt resultat. GoTutors undervisere står klar til at tilbyde dig privatundervisning, hvad enten du går i folkeskole, på gymnasiet, tager enkeltfag eller går på en videregående uddannelse. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan give dig det bedste forløb med privatundervisning!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Gentoftes bedste undervisere

Vores privatundervisere har alle fået topkarakterer i deres undervisningsfag, så du kan være helt sikker på, at de har deres faglige kvalifikationer i orden. Vi sørger yderligere for, at de gennemgår vores omfattende screeningsproces, der sikrer, at de ligeledes besidder et pædagogisk såvel som et socialt aspekt af undervisning. Det er vigtigt for os, at du og din underviser har en god kemi, for det er nemlig essentielt for din indlæring, at du befinder dig i et trygt miljø, hvor du tør stille alle de spørgsmål, du måtte have til undervisningen. Derfor sørger vi for at klarlægge dine præcise ønsker og behov, så vi kan tildele dig den underviser, der kan varetage opgaven bedst.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Fleksibel lektiehjælp i Gentofte

Din underviser vil til hver undervisningsgang gøre sit bedste for at imødekomme dine ønsker om tid og sted for dit forløb. Du kan enten benytte biblioteket, en café eller andre relevante studiemiljøer i Gentofte, eller du kan modtage lektiehjælp hjemme hos dig selv i dine vante omgivelser. Det er helt op til dig og afhænger af, hvor du føler dig mest komfortabel og oplever det bedste undervisningsmiljø. Det kan også sagtens variere mellem de forskellige undervisningsgange. Vi ved selvfølgelig godt, at det kan være svært at få de travle hverdage til at hænge sammen, så derfor bestræber vi os altid på at yde fleksible undervisningsforløb, så du får den bedst mulige oplevelse med din privatundervisning og lektiehjælp.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn