Lektiehjælp på Fyn

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp på Fyn til dit barn?

Bor du i Odense eller et andet sted på Fyn, og har du eller dit barn brug for lektiehjælp i matematik, engelsk, dansk eller et andet skolefag? Lær mere om privatundervisning hos GoTutor Lektiehjælp i Odensen og omegn. Det er frustrerende at have udfordringer i et fag i skolen eller have ondt i maven over at skulle op til en eksamen, og det kan påvirke humøret, og føre til skoletræthed. Du eller dit barn er ikke de eneste i Odense eller på Fyn, der oplever problemer med fag som matematik, tysk, dansk, engelsk, kemi, fysik og alle de mange andre fag, der er på skoleskemaet. Vi har hjulpet rigtig mange børn og unge med lektiehjælp i Odense og andre byer omkring. Der er mange elever i folkeskolen og på gymnasiet i både Odense, Svendborg eller Faaborg, der på et eller andet tidspunkt oplever at have svært ved en opgave i dansk, ikke får indfriet sine forventninger til en karakter i engelsk eller måske finde det uoverskueligt at få læst op til en eksamen i matematik.

Hos GoTutor giver vi med lektiehjælp i Odense og andre byer, det der skal til for at få løftet karakteren eller genfinde lysten til at gå i skole. Vi har stor erfaring med lektiehjælp til børn og unge i Odense og omegn med fag som dansk, matematik, tysk og engelsk. GoTutor Lektiehjælp i Odense lægger vægt på, at vores undervisere kan sætte sig i elevens sted, og eleven vil opleve at få hjælp og støtte, der skaber faglige resultater. Det er ikke kun det faglige niveau, der får et løft med GoTutor Lektiehjælp, og vi oplever ofte at med en fornyet tro på egne evner, begynder der også at spire en selvtillid frem, der flyder over i andre opgaver og fag i skolen. Vi skræddersyr en forløbspakke til dig, og tilpasser din lektiehjælp til behovet. Med GoTutors dygtige undervisere i Odense og omegn har vi skabt gode resultater for elever og studerende på skoler på Fyn. Vi kan derfor bryste os af at være den foretrukne private lektiehjælp på Fyn, der underviser elever, der går i folkeskole og gymnasiet. Læs om vores succeshistorier her på vores hjemmeside, og lær mere om de mange muligheder for lektiehjælp i både Odense, Svendborg eller Middelfart. Kontakt GoTutor Lektiehjælp i Odense allerede i dag, så kan vi give dig et overblik over dine muligheder for lektiehjælp i engelsk, dansk, matematik og andre fag. Hvis ikke vi finder en lektiehjælper i din by på Fyn, har vi også rigtig god erfaring med online lektiehjælp. Du er også velkommen til at kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på lektiehjælp i Odense eller på Fyn generelt til dig eller dit barn.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer