Lektiehjælp i Frederikshavn

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Frederikshavn til dit barn?

Hvis du søger hjælp til dansk, engelsk, matematik, fransk eller andre fag i folkeskolen eller gymnasiet til dig selv eller dit barn, så kontakt GoTutor Lektiehjælp. Vi har stor erfaring med lektiehjælp i hele Danmark, også i Frederikshavn. Vi har hjulpet mange hundrede unge mennesker med de fag, som indimellem kommer til at udgøre så stor en udfordring, at der skal ekstra hjælp til. Nogle timer om ugen med en dygtig lektiehjælper kan gøre en kæmpestor forskel, både fagligt og hvad angår motivation, trivsel og selvtillid.

Vi laver gerne et gratis tilbud til dig eller dit barn på den helt rigtige lektiehjælp i området omkring Frederikshavn, hvad enten det er i matematik, dansk, engelsk, fysik eller andet, der er behov for hjælp. Læs her på sitet meget mere om, hvad GoTutor tilbyder, hvordan vi griber lektiehjælp an mv.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer