Lektiehjælp på Frederiksberg

Folkeskole
Gymnasie

Søger du lektiehjælp på Frederiksberg til dit barn?

Søger du lektiehjælp på Frederiksberg? Langt de fleste elever eller studerende oplever problemer med et eller flere fag i løbet af skolegangen. Udfordringerne kan blive så store, at det får konsekvenser for dit karakterbevis eller videre skoleforløb, hvis du ikke kommer ind på rette spor. Hos GoTutor har vi Frederiksbergs bedste undervisere, der står klar med lektiehjælp og privatundervisning i en lang række fag. Uanset om du går i folkeskole eller i gymnasiet, matcher vi dig med en underviser, der kan skræddersy et forløb efter lige præcis dine ønsker og behov. Kontakt os i dag, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre med lektiehjælp!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Oplev Frederiksbergs bedste undervisere

Hos GoTutor er kvaliteten sat i højsædet; vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag, og de ved derfor præcis hvilke redskaber, der skal til, hvis du vil gøre dem kunsten efter. Din underviser kan hjælpe dig med en række forskellige aspekter af dit fag - det kan være et enkelt emne, et helt pensum eller måske forberedelse til en eksamen. Uanset ønsker og behov vil din underviser sammensætte et forløb, der passer til dine udfordringer og de mål, du ønsker at opnå. Her vil du løbende arbejde mod små succesoplevelser, der kan motivere dig gennem hele forløbet og sikre dig den største faglige fremgang, så du i sidste ende kan opnå gode resultater på dit eksamensbevis.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Målbevidst lektiehjælp på Frederiksberg

Vores undervisere er fleksible og kan tilbyde dig lektiehjælp på biblioteker og læsesale i dit lokalområde, men typisk foregår lektiehjælpen i dit hjem på Frederiksberg. Det afhænger af, hvad du foretrækker, og hvor du føler dig mest komfortabel med undervisningen. Ved forløbets start vil du og din underviser sammen klarlægge en række mål, som I vil arbejde jer hen mod. Det vil både være kortsigtede og langsigtede mål. De kortsigtede mål skal give dig succesoplevelserne, der motiverer dig til at fortsætte mod de langsigtede. Det er nemlig i disse mål, at du vil kunne se en større faglig udvikling og måle dig på, hvor langt du er nået fra start til slut.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn