Lektiehjælp på Frederiksberg

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp på Frederiksberg til dit barn?

Søger du lektiehjælp på Frederiksberg? Langt de fleste elever eller studerende oplever på et eller andet tidspunkt problemer med et eller flere fag i skolen. Nogle gange kan udfordringerne blive så store, at det får konsekvenser for dit videre skoleforløb, hvis du ikke kommer ind på rette spor. Det kan være mange grunde til, at du kommer bagud i et fag som fysik, har problemer med grammatikken i tysk eller har ondt i maven over en eksamen matematik. Men sådan behøver det heldigvis ikke blive ved med at være.

Hos GoTutor Lektiehjælp på Frederiksberg tilbyder vi privatundervisning til børn og unge, der kan få dig eller dit barn tilbage på rette spor, uanset om det er dansk, matematik, engelsk, fysik eller en af de mange andre fag vi har hjulpet andre børn med. GoTutor Lektiehjælp er den førende udbyder af privatundervisning på Frederiksberg, og vores dygtige undervisere, står klar til at give lektiehjælp, der er skræddersyet til den enkelte elevs behov og ønsker.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme
Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer