Lektiehjælp i Fredericia

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Fredericia til dit barn?

Oplever du udfordringer med et eller flere fag i skolen eller har du lektier i matematik, som altid kommer tilbage med røde streger? Mange børn og unge vil på et eller andet tidspunkt opleve udfordringer i folkeskolen eller gymnasiet. Det kan gøre det svært at bevare motivationen til faget, hvis den ikke allerede er røget helt, men det fører også til skoletræthed og lav selvtillid, og derfor kan du få brug for lektiehjælp.

GoTutor Lektiehjælp tilbyder undervisning i Fredericia til børn og unge i både folkeskolen og gymnasiet. Det er en stor hjælp, når der er mange lektier, eller det er svært at følge med i skolen, at have en på sidelinjen, som kan sit kram, og kan guide dig eller dit barn igennem matematik, dansk, engelsk eller et andet fag, du døjer med. Det er en god hjælp til at komme tilbage på det faglige spor i undervisningen, og samtidig hjælpe med at (gen)finde skoleglæden.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer