Lektiehjælp i Faaborg

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Faaborg til dit barn?

Oplever dit barn udfordringer i skolen, det ikke selv kan klare? Er der et eller flere fag, dit barn ikke længere orker at arbejde med eller forsøge at følge med i? Det sker for mange børn og unge hvert år. Det kan være i matematik, at opgaverne synes umulige at lave, det kan være dansk stil eller tysk grammatik, der driller. Uanset fag og niveau kan GoTutor Lektiehjælp tilbyde den hjælp, der får dit barn tilbage på sporet. GoTutor hjælper børn og unge i såvel gymnasiet og hf som folkeskolen. Vi hjælper i hele landet, i Kolding og Aarhus, i Odense - og naturligvis i Faaborg. Det har undertiden store konsekvenser for børn og unge, hvis de oplever at måtte give op i et fag, ikke blot set fra et fagligt perspektiv. Det kan medføre faldende selvtillid og interesse for skole og uddannelse, og det kan medføre dårlig trivsel, hovedpine og mavepine. Det er derfor af stor betydning, at de tilbydes den hjælp, der skal til, for at de igen oplever at kunne følge med i matematik, fransk, biologi, eller hvor problemet måtte ligge.

Kontakt GoTutor Lektiehjælp, hvis du søger flere oplysninger om, hvilken hjælp vi har mulighed for at tilbyde dit barn i Faaborg og omegn. Du kan også her på siden finde mere information om, hvordan vi arbejder, hvad vi står for, hvad vi har af erfaringer m.m. Få et gratis tilbud på lektiehjælp, der vil gøre stor forskel for dit barn. GoTutor hjælper hvert år et stort antal unge mennesker i Aarhus, Odense, Faaborg og resten af Danmark.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer