Lektiehjælp i Brøndby

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Brøndby til dit barn?

Mange unge mennesker modtager i dag lektiehjælp, når de har brug for ekstra hjælp i et fag. Det kan være matematikken, der giver udfordringer, eller måske et af sprogfagene: fransk, tysk, engelsk. Eller et af de mange andre fag, de møder i skolen. Hos GoTutor Lektiehjælp har vi meget stor erfaring med lektiehjælp i fag på både folkeskole- og gymnasie-niveau. Vi har hjulpet hundredvis af børn og unge tilbage på det faglige spor, og samtidig har vi styrket deres selvtillid, deres motivation for skolearbejdet og deres glæde ved både at lære og gå i skole. Faglige udfordringer, der vokser én over hovedet, kan nemlig få langt større konsekvenser end dårlige resultater i et eller flere fag. I værste fald kan det påvirke helbredet.

Bor du i Brøndby og har et barn, der har brug for lektiehjælp, så kontakt GoTutor og få mere information om, hvordan vi kan give netop dit barn den helt rigtige hjælp, eller få et tilbud - gratis, naturligvis - på lektiehjælp tilpasset dit barn. Læs mere om, hvad vi tilbyder og står for, her på siden. Søg fx flere oplysninger om de enkelte undervisere. GoTutor tilbyder lektiehjælp i hele Danmark, fra Esbjerg til Espergærde, fra Brovst til Brøndby. Vi ved, at den rette hjælp kan gøre en kæmpestor forskel.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer