Lektiehjælp i Billund

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie
Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Billund til dit barn?

Bor du i Billund og har brug for lektiehjælp til et barn? Er dit barn ved helt at tabe motivationen og troen på sig selv i et eller flere fag? GoTutor Lektiehjælp har stor erfaring med at hjælpe børn og unge i de mange fag i folkeskolen og gymnasiet, bl.a. matematik, dansk, fysik og engelsk. Der kan være forskellige grunde til at vælge lektiehjælp. Nogle er kommet bagud, mens andre kæmper med at forstå væsentlige problemstillinger og har brug for at få dem gennemgået igen. Uanset hvilken klasse dit barn går I, tilbyder GoTutor den hjælp, der kan bringe barnet tilbage på sporet. Ud over at få styr på det faglige stof kan lektiehjælp styrke motivation, selvtillid og trivsel.

Find meget mere information om GoTutor Lektiehjælp her på siden. Du er også altid velkommen til at sende os en mail, så ringer vi dig op, og sammen finder vi ud af, hvilken hjælp dit barn har behov for. Vi har hjulpet mange børn og unge i Billund Kommune.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer