Lektiehjælp i Ballerup

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Ballerup til dit barn?

Er du studerende og søger lektiehjælp i Ballerup? Er du kommet bagud i et eller flere fag, måske matematik, dansk, naturfag eller engelsk, eller kæmper du generelt med vanskelige problemstillinger i et fag, så kan GoTutor Lektiehjælp hjælpe dig. Vi tilbyder privat lektiehjælp i Ballerup, når du har brug for at forbedre karaktererne eller forberede dig på en eksamen - eller måske helt overordnet har behov for en ekstra gennemgang af stoffet eller mere detaljerede forklaringer, så din forståelse af det og din selvtillid i faget bliver større. Det er ganske normalt, at man som studerende har problemer med fx opgaver i matematik, engelsk oversættelse eller dansk grammatik, og desværre påvirker det indimellem både trivsel og lyst til at gå i skole. Vi ved, at der er en sammenhæng mellem trivsel og faglighed, og vi tilbyder derfor hjælp, der har rod i det faglige, men som hen ad vejen vil få betydning også på et mere overordnet plan. Vores hjælpere i Ballerup tilbyder assistance på bl.a. folkeskole- og gymnasie-niveau.

Find flere oplysninger om GoTutor, vores virksomhed, vores erfaringer m.m. her på siden. Læs også mere om vores læringsmetode og vores forskellige tilbud. Ring eller skriv gerne til os allerede i dag og få et gratis tilbud på lektiehjælp tilpasset netop dine behov og ønsker. Det tager kun kort tid at igangsætte et forløb, der kan give dig den hjælp, du har brug for.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer