Lektiehjælp i Assens

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

En del af

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Assens til dit barn?

Bor du i Assens og har et barn, der går i folkeskolen eller på gymnasiet og har brug for lektiehjælp? Eller måske er det dig selv, der har behov for at arbejde mere med et eller flere fag? Mange børn og unge modtager lektiehjælp i matematik, dansk, tysk og andre fag, der giver større udfordringer, end eleven kan håndtere alene. Nogle gange skyldes det, at man er kommet bagud, andre gange at der simpelthen er problemstillinger, der aldrig er faldet helt på plads. GoTutor Lektiehjælp har erfaring med lektiehjælp i alle fag og på alle niveauer - i hele Danmark, også i og omkring Assens. Som forældre til børn, der slås med et eller flere fag, er det vigtigt at være opmærksom på, at det ofte ikke kun er det faglige niveau, der påvirkes. Selvtillid, trivsel, glæden ved at gå i skole og endda helbredet lider ofte under det, hvis et barn eller ungt menneske ikke oplever at kunne følge med i skolen eller ikke opnår de resultater, der er brug for.

Kontakt gerne GoTutor Lektiehjælp for mere information om, hvordan lektiehjælp til dig selv eller dit barn i Assens kunne se ud. Send os en e-mail, eller ring til os. Læs mere her på siden om, hvem vi er, hvordan vi arbejder, hvilke former for lektiehjælp vi tilbyder og meget mere. Klik lidt rundt og bliv klogere på mulighederne. Vi har stor erfaring med lektiehjælp - vi ved, at det hjælper. Vi har bl.a. haft elever på Assens Skole.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. materialer og opgaver fra:

... For at sikre den højeste kvalitet!

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn