Lektiehjælp i Allerød

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -


0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Søger du lektiehjælp i Allerød til dit barn?

Mange unge mennesker oplever hver dag udfordringer i skolen, de har brug for mere hjælp til, end skolen tilbyder. Den ekstra hjælp kan være meget vigtig for at forhindre, at de giver op i et eller flere fag, og for at de igen føler sig motiverede og har mod på og lyst til at kaste sig over opgaver og lektier. Bor du i Allerød og har et barn i folkeskolen, på hf eller på gymnasiet, der har behov for lektiehjælp i dansk, engelsk, matematik eller et andre fag, kan GoTutor hjælpe. Vi har stor erfaring med lektiehjælp i Allerød, Hillerød, København og resten af Danmark. År efter år hjælper vi mange børn og unge videre i de vanskelige fag, og vi hjælper dem til samtidig at finde glæden ved at lære og ved at gå i skole igen. Vi ser hver dag, hvordan den rigtige hjælp samtidig styrker deres selvtillid, hvilket er af stor betydning langt ud over skolen. Vi tilbyder desuden eksamenshjælp, hjælp til ordblinde, hjælp til SRP-opgaven med mere. GoTutor Lektiehjælp kan gøre en stor forskel for børn og unge.

Find yderligere information her på sitet om vores forskellige typer af lektiehjælp, om vores erfaringer, og om hvad vi lægger vægt på i vores lektiehjælp. Du kan også kontakte os på mail eller telefon og få en snak med os - vi udarbejder gerne et gratis, uforpligtende tilbud på lektiehjælp til netop jer.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp

GoTutor har fem stjerner og er nummer 1 på alle platforme

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer