Agna hjælper GoTutor med at sikre undervisningskvaliteten - sammen sætter vi punktum for dårlig trivsel i skolen.


Trivsel er en hjertesag

Jeg er psykoterapeut og lærer, og til daglig arbejder jeg med børn og unge. Dette er både på en privatskole og i min klinik. Jeg har specialiseret mig i stress og forøgelse af trivsel og velvære hos børn og unge. Min baggrund i folkesundhed er noget, jeg på daglig basis fletter ind i mit arbejdsliv; jeg har samtaleterapi med børn, unge og studerende med udgangspunkt i det, der fylder og optager dem. Det er en hjertesag for mig, at alle børn og unge har det godt ude i klasserne og er glade for at gå i skole.

Agna Johannesen, psykoterapeut, kandidat i folkesundhed og lærer


“Trivsel er fundamentet for læring – det er relationen til sig selv og andre, der er primus motor for lysten til at lære”


Serviceområder:

  • Børn, unge og studerende

  • Trivsel og livskvalitet

  • Eksamensangst

  • Skoletræthed

  • Stress

  • Angst

Læs mere på: agnajohannesen.dk

Holdning til trivsel

Jeg ser trivsel som det grundlæggende fundament for barnets udfoldelse i livet; både fagligt og socialt. Hænger barnet med mulen i skolen pga. noget svært, påvirker det selvtilliden og i visse tilfælde selvværdet (hvis det ikke er stærkt nok). På den anden side vil succesoplevelser i skolen opbygge barnets mod.

Min tilgang til børn og unge handler bl.a. om at styrke selvværdet, så der mærkes støtte fra og styrke i selvværdet, og så man fra det ståsted meget bedre kan navigere i det faglige landskab.


“Er der noget, der stresser barnet, påvirker det barnets livskvalitet. Lektiehjælp kan dæmpe stressorer og dermed øge barnets generelle trivsel”

Del siden

Mød flere af vores eksperter:

Cand psych charlotte hvid

Charlotte Hvid

Cand. Psych.

Se profil
Lærer og debattør viggo smitt

Viggo Smitt

Lærer og debattør

Se profil
Psykoterapeut agna johannesen

Agna Johannesen

Psykoterapeut

Se profil
Autoriseret psykolog lise johannesen

Lise Johannesen

Autoriseret psykolog

Se profil
Autoriseret psykolog birgitte kleis schmidt

Birgitte Kleis Schmidt

Autoriseret psykolog

Se profil
Autoriseret psykolog maja vain gilbert

Maja Vain Gilbert

Autoriseret psykolog

Se profil
Lektiehjælp og samtaleterapi

Min erfaring fra både privatskole og folkeskole er guld værd, når jeg terapeutisk arbejder med børn og unge. Jeg kender deres hverdag fra klasseværelset, og det er hurtigt for mig at se, hvad der terapeutisk skal til for at barnet/den unge flytter sig og får det bedre. Vælg samtaleterapi til barnet eller den unge, når du vil have lektiehjælpen til at gå hurtigere – når lektiehjælpen ikke kan stå alene. Samtaleterapi vil give lektiehjælpen et skub; fx kan det, der blokerer for læring, let og hurtigt forandre sig, når der bliver sat ord på det. Modstand på fx lektier og skole er oplagt at arbejde med terapeutisk, da det let slipper sit tag, når det bliver kigget på nysgerrigt og med blide øjne.

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn