Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar

Vi tilbyder lektiehjælp i og omkring hovedstadsområdet, Odense, Aarhus og Aalborg.

Ja, I kan være maks. tre elever om samme underviser uden det koster ekstra. Dog skal undervisningen være i samme fag for alle tre elever, men gerne på forskellige niveauer. Dette kan være aktuelt hvis man er 3 søskende eller 3 klassekammerater der ønsker at deles om forløbet.

Skulle du under dit forløb få brug for hjælp i flere eller andre fag end først antaget, kan du uden meromkostning få tilknyttet flere undervisere.

Køber du vores 20, 40 og 80-timers forløb, kan betalingen uden besvær deles op i flere afdrag.

Alle undervisere indgiver ved ansættelsens start deres straffe- og børneattest og opdaterer dem løbende under underviserens ansættelse.

Vi tilbyder hjælp i alle fag på folkeskole og gymnasialt niveau. Derudover tilbyder vi også sparring på eksamensopgaver, SRP, SRO og AT. Vi skal dog understrege, at vi ikke hjælper med formulering og udfærdigelse af hele opgaver.

Skulle der mod forventning ikke være kemi mellem dit barn og underviseren, træder vores kvalitetssikring i kraft. Denne gør det muligt for dig at udskifte underviseren uden meromkostning.

Ja, alle vores undervisere er internt uddannet i undervisning af børn og unge med ordblindhed. Du kan læse mere om vores hjælp til ordblinde her.

Undervisningen vil typisk tage udgangspunkt i det materiale eleven har fået udleveret på sit uddannelsessted. I tilfælde af andre ønsker, forsøger vi gerne at imødekomme dette.

Lektiehjælperne
Ildsjælene bag vores succes

Alle vores undervisere er udvalgte ud fra deres faglige og pædagogiske egenskaber. Vi har håndplukket de mest talentfulde universitetsstuderende, som alle også har gennemført vores interne uddannelse. Du kan derfor være sikker på, at du bliver tilknyttet en af landets dygtigste lektiehjælpere.

Vi ved, hvor vigtigt venskabet og kemien mellem elev og underviser ligeledes er for et effektivt mentorforløb. Derfor er en af vores vigtigste vurderinger af underviserne, at de klinger godt socialt med andre mennesker. Dette er også grunden til, at vi har kortlagt vores underviseres personligheder, så vi kan skabe det helt rigtige match med eleven. Kontakt os i dag, så tildeler vi dig lige præcis den privatunderviser, der passer bedst til dine ønsker og behov.

  • Underviser ved et bord sammen med en elev
  • Kvinde der smiler
  • En kvindelig lektiehjælper
  • En mandlig ekstraunderviser der smiler
  • Mandlig underviser der ser glad ud
  • Lektiehjælper med briller
  • Kvindelig mentor der har briller på
  • Elev og underviser der pejer på en computer