Vi skifter navn fra GoKarakter til GoTutor

Vi skifter navn fra GoKarakter til GoTutor

Det nye navn markerer, at vi netop er startet op i Norge og planlægger at udbrede konceptet globalt de kommende år. 

Fra d. 5. juli skifter GoKarakter navn til GoTutor, som vi mener bedre forklarer konceptet på tværs af landegrænser.

 

Siden opstarten i 2014 har virksomheden tilbudt lektiehjælp som GoKarakter, men fra d. 5. juli vil GoTutor erstatte det gamle navn. Det er et navneskift, der afspejler ambitiøse planer for international skalering samt en tydeliggørelse af vores position på et marked, der er i meget kraftig vækst i Danmark og mange steder i udlandet. 

 

GoKarakter er Danmarks næststørste udbyder af lektiehjælp. I det første halvår af 2019 påbegyndte virksomheden sin internationale rejse og startede virksomhed op i Norge, hvilket de i dag har stor succes med.  

“Vi har i forbindelse med planerne om at føre vores koncept ud over de danske grænser valgt at skifte til et navn, der kan fungere uanset hvor i verden, man befinder sig”, siger Mads Christensen, administrerende direktør i GoKarakter. 

 

Navneskiftet kommer også i kølvandet på vores erfaringer med, at “GoKarakter” er misvisende i forhold til vores vision og koncept:

 

“Vi har længe vidst, at GoKarakter er et navn, der faktisk står i kontrast med de problemer, vi løser. Vi synes, at GoTutor passer bedre til vores vision om at "sætte punktum for dårlig trivsel i skolen". Vores kernemålgruppe er familier, hvor skolen er en udfordring ved, at manglende motivation, dårlig trivsel og tro på egne evner præger hverdagen. Med andre ord handler det om at være glad i skolen og have lyst til læring i et eller flere fag. GoTutor passer meget bedre ind her. Navnet appellerer dermed ikke kun til dem, der ønsker høje karakterer, men i høj grad også til dem, der har brug for en tutor som supplement til skolen. Vi oplever, at denne gruppe er kraftigt voksende fra år til år i takt med, at flere forældre bliver klar over muligheden for privat lektiehjælp”, siger Mads Christensen. 

 

Siden 2014 har GoKarakter afholdt mere end 40.000 timers lektiehjælp, og vi har i dag over 600 undervisere tilknyttet. Tallet forventes at stige til over 1000 undervisere i løbet af 2020. Konceptet fungerer på den måde, at forældre med børn, der har brug for lektiehjælp, får en lektiehjælper hjem til sig. GoTutors fastansatte rådgivere tildeler eleven en nøje udvalgt underviser baseret på faglighed, interesser, personlighed og ikke mindst en dyb behovsanalyse af eleven sat op mod underviserens kompetencer og profil. Undervisningen foregår typisk 2 timer om ugen i 3-12 måneder. 

 

Om navnet og brandidentiteten:

 

Det nye navn, GoTutor, benytter termen 'tutor', der defineres som en person, der hjælper og vejleder studerende. Det er en præcis beskrivelse af, hvilken service der tilbydes. 

Navnet passer desuden også ind i visionen om at sætte punktum for dårlig trivsel i skolen. Børnene skal ikke føle, at det forventes af dem, at de får en god karakter, hvilket det gamle navn godt kunne tendere til at betyde. Med navnet GoTutor er virksomheden klar til at vejlede børn og unge gennem en tutor – uanset hvilke problemer, de har i skolen.

 

Når GoTutor ser dagens lys i juli, vil det være med samme brandidentitet og logo, som ifølge virksomheden spiller godt overens med både navn og vision. 

Del artiklen

Vil du høre mere om lektiehjælp?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov

Du vil måske også synes om

Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege
Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege

Det ligger efterhånden klart, at aktiviteter i naturen har stor indflydelse på børns indlæring. I de...

Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn
Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn

Der findes adskillige gode grunde til at give dit barn huslige pligter. Dels giver disse barnet en o...

Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn
Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn

Når vi taler om mobning blandt børn, er ikke det samme, som det var for tyve år siden. Mobning på ne...

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90