Velkommen til Mia Andersen

Velkommen til Mia Andersen

GoTutor har i marts fået en blogredaktør. Hendes navn er Mia, hun er 24 år og læser til dagligt cand.merc.(kom.) på Copenhagen Business School. Mia er dog meget mere end studerende. Hun er en person, der allerede har stor erfaring inden for sit felt. Vi har derfor, i rette ånd, skrevet et blogindlæg om vores nye blogredaktør.

Erfaren blogger

Mia fik sidste år smag for blogging i forbindelse med sin praktikstilling. Hun besluttede sig derfor for at starte en blog, hvor hun selv fik sit navn på som afsender. Bloggen hedder Despicable M. Navnet dækker over, at den differentierer sig skarpt fra traditionelle mode- og livsstilsblogs. Hun siger det, som mange ikke vil høre, og observerer det, som andre normalt ikke ser. Hun er benhård, og lægger ikke fingre imellem. Slet ikke når der er noget, der sætter tankerne i gang hos hende. Mia er nemlig som person ikke meget for at gemme sig i mængden. Hun vil hellere skille sig ud.

At Mia vil skille sig ud, opdagede en ansat på Folkets Avis, der gav Mia tilbuddet om at få sin egen blog på avisen, så hun kunne nå et bredere publikum. Mia takkede naturligvis ja, og afledt af et indlæg på Folkets Avis har hun blandt andet medvirket i ”Annejagt” på Radio24syv. Mias blog på Folkets Avis hedder ”AIM”, der er en sammentrækning af ordene Anderledes-Interessant-Mening. Ligesom på Despicable M, skriver Mia sin hudløst ærlige mening om de ting, der sker omkring hende – både på godt og ondt.

Hun er derfor både elsket og hadet på Folkets Avis, hvilket hun har det fint med. Herudover har Mia tillige fået æren af at udgive to indlæg på Woman.dk.

Brænder for det hun laver

Mia er ikke bare ambitiøs og målrettet – hun brænder også helt igennem for de ting hun laver. Hun går meget op i karriere, og har ofte dage, hvor hun er væk fra hjemmet i 12-14 timer, fordi hun har travlt med sine mange bolde i luften. Det er dog også det, der gør Mia til en dedikeret person, og grunden til, at hun er uundværlig i de teams hun er en del af.

Det var Mias egen blog Despicable M, der fik os til at kontakte hende, da vi kunne se, at hun kunne være den rette til at tage Go’ Karakters blog op på et højere niveau. Kombinationen af hendes store viden inden for kommunikationsfaget, samt hendes egen erfaring som blogger gjorde, at Mia derfor var det naturlige valg til stillingen som Blogredaktør på Go’ Karakter.

Ved siden af sit studie arbejder Mia i dag som studentermedhjælper i Retail Institute Scandinavia, driver de to ovennævnte blogs, er Blogredaktør hos Go’ Karakter, freelance konsulent, og så er hun i gang med et spændende startup med to partnere. Mia er med andre ord en kvinde, der vil frem i livet og ved hvad hun vil.

Vi hos Go’ Karakter ser utrolig meget frem til vores videre samarbejde med Mia!

Del artiklen

Vil du høre mere om lektiehjælp?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov

Du vil måske også synes om

Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege
Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege

Det ligger efterhånden klart, at aktiviteter i naturen har stor indflydelse på børns indlæring. I de...

Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn
Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn

Der findes adskillige gode grunde til at give dit barn huslige pligter. Dels giver disse barnet en o...

Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn
Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn

Når vi taler om mobning blandt børn, er ikke det samme, som det var for tyve år siden. Mobning på ne...

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90