Gratis e-bog: Sådan motiverer du dit barn til at lave lektier

Gratis e-bog: Sådan motiverer du dit barn til at lave lektier

Hos GoKarakter har vi udviklet en ny, gratis e-bog til dig, der ønsker hjælp gennem gode tips & tricks til, hvordan du effektivt kan øge dit barns motivation og lektielyst. Bogen er bygget op om en række forskellige konkrete øvelser, værktøjer og gode råd. Disse kan nemt indføres og anvendes som en del af jeres hverdag med lektielæsning.

En samling af erfaringer

Med over 250 aktive og engagerede lektiehjælpere har vi afholdt tusindvis af undervisningstimer for mange forskellige elever. Dette har givet os en lang række af erfaringer, der med fordel kan drages nytte af fremtidigt. Disse ønsker vi ikke blot at holde gemt til os selv, så vi videregiver gladeligt de allerbedste råd med denne bog, der er en samling af de absolut mest effektive og virkningsfulde redskaber, som vores undervisere har tilegnet sig gennem deres lektiehjælp.

Vi deler gerne vores viden

Hos GoKarakter har vi et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til at gennemføre deres skolegang bedst muligt, så de kommer godt videre med et smil på læben. Desværre kan mange børn såvel som ældre studerende nemt opleve, at motivationen til arbejdet med lektielæsningen mangler; måske er stoffet svært at forstå, eller måske har man bare ikke fundet glæden ved et eller flere fag. Hvorfor er det vigtigt at lave sine lektier, når andre ting er meget sjovere og langt mere spændende? Ofte handler det dog bare om enkelte nye tiltag, før motivationen så småt øges og lektiearbejdet begynder at blive sjovere. Dermed kan det også udføres med langt større effekt. Derfor har vi gjort denne e-bog gratis og let tilgængelig. Så kan alle nemt og hurtigt få glæde af de mange forskellige erfaringer, vi har gjort os i tidens løb.

Få lektiehjælp og motivation af en talentfuld og engageret underviser

Hos GoKarakter er vi altid klar til at hjælpe dig videre, hvis du får brug for ekstra undervisning. Vores undervisere er udvalgt blandt landets dygtigste studerende ud fra både faglige og pædagogiske egenskaber, og de brænder for at undervise og videreformidle deres viden. Mangler du ekstra hjælp til at finde den manglende motivation? Har du svært ved lige at knække koden og forstå stoffet, eller ønsker du ekstra undervisning op til dine eksamener? Vores undervisere står klar til at skræddersy et forløb, der passer til lige præcis dit niveau og dine behov. Send os en uforpligtende forespørgsel, så kontakter vi dig inden for 24 timer for en snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

 

Du kan downloade din gratis e-bog lige her!

Del artiklen

Vil du høre mere om lektiehjælp?

  • Styrk dit barns trivsel og motivation

  • 100% fokus på dit barns unikke behov

Du vil måske også synes om

Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege
Aktiviteter i naturen: Forkæl børnene med sjove lege

Det ligger efterhånden klart, at aktiviteter i naturen har stor indflydelse på børns indlæring. I de...

Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn
Huslige pligter: Sådan motiverer du dit barn

Der findes adskillige gode grunde til at give dit barn huslige pligter. Dels giver disse barnet en o...

Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn
Mobning: De bedste råd til at hjælpe dit barn

Når vi taler om mobning blandt børn, er ikke det samme, som det var for tyve år siden. Mobning på ne...

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90