5 gode råd til studenterkørslen

Af Ruben Samuel Sørensen 23-06-2020
5 gode råd til studenterkørslen

Nu er det endelig ved at være tid til at fejre tre år i gymnasiet, der har været fyldt med afleveringer, festligheder, venskaber, eksaminer og meget mere. Dette blogindlæg er en lille guide til årets studenterkørsel. 

1. Ingen fest uden pynt og musik 

Det er ikke noget bedre end at have en personlig og pyntet studentervogn. Det er en god idé at bruge tid på at lave nogle sjove, men også personlige bannere, som afspejler jeres klasse, studieretning eller venskaber. Det er her i kan skille jer ud og være kreative. Dagen hvor i sammen laver bannerne inviterer til at mindes sjove øjeblikke, eller hvad der kendetegner netop jeres klasse. 

Udover pynt og bannere, er musikken også vigtig. Det er smart, hvis i laver en playliste hjemmefra, hvor alle kan komme med forslag til, hvad de gerne vil høre. Dette er nemlig med at inkludere alle til turen. Playlisten kan også bidrage til et bestemt tema i har udvalgt, som eventuelt kan gå igen i jeres pynt. 

2. Gå ikke ned på udstyr

Der skal mange ting til, at holde jer kørende på sådan en dag. Selvom dagen er festlig - så er den også lang. Under kategorien “drikkevarer” er det smart at have en masse vand med, da det er vigtigt i ikke dehydrerer i sommervarmen. Udover de våde varer, så er en varm trøje til senere på aftenen, et par skiftesko og et håndklæde, hvis nogen ønsker at danse rundt i storkespringvandet, hoppe i havnen eller lignende og så skal I selvfølgelig huske en masse håndsprit ;-) 

3. Husk remmen på huen 

Ja, I har sikkert hørt en masse historier om folk, der har mistet sin studenterhue på køreturen. Huen kan og vil flyve af, hvis ikke I husker remmen. Selvom I ikke tænker over det, så ville det være ærgerligt at miste huen, så kort tid efter I har fået den. Den er en evigt minde om jeres gymnasietid. 

4. Ruten

Først og fremmest er det en god idé at planlægge ruten i forvejen. Derudover så er det også en god idé at holde den aftalte tid, som er sat af til hvert stop. Alle vil gerne have tid sammen med deres familier - hvilket der selvfølgelig skal være plads til. 

5. Husk at holde afstand

Ja, den er svær at komme udenom. Selvom I, i vognen vil have svært ved at holde afstand, så er det særligt vigtigt, at I repeterer det, når I er på besøg hjemme hos klassekammeraterne. Det kan godt være, at der er nogle bedsteforældre, som gerne vil kigge med. Det skal de selvfølgelig have lov til, så husk: hold god afstand. 

 

Nu er I mere eller mindre klar til at køre afsted og have en kæmpe fest. 

Kæmpe stort tillykke med huen, hav det sjovt, pas på hinanden og nyd dagen og aftenen.

Mød forfatteren:

Billede af

Ruben er direktør og medejer af GoTutor. Ruben har en baggrund som underviser / lektiehjælper på HHX og universitetsniveau og har arbejdet i mange år som analysedirektør i marketingbranchen. At Ruben er en del af GoTutor skyldes hans ønske om at gøre en forskel for elever og give dem skoleglæde.

Søger du privat lektiehjælp?

  • GoTutor er Danmarks bedst anmeldte

  • Mange års erfaring og en del af Egmont

  • Trænede og uddannede undervisere

  • Fast lav pris og fair vilkår


Eller kontakt os på: info@gotutor.dk

Du vil måske også synes om

Lærernes dag: Hurra for alle verdens undervisere
Lærernes dag: Hurra for alle verdens undervisere

Det er en helt særlig dag i Danmark! Vi fejrer nemlig en række mennesker, som gør en helt speciel in...

Ruben Samuel Sørensen 05-10-2019
Pause og planlægning
Pause og planlægning

Du sidder midt i læsningen op til din mundtlige dansk eksamen. Du er presset, og du syntes efterhånd...

Ruben Samuel Sørensen 16-06-2016
Der var engang hvor…
Der var engang hvor…

… Gymnasiet var skarpt opdelt mellem sproglige og matematiske studenter. Dengang skulle man altså al...

Ruben Samuel Sørensen 30-08-2016
Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90