Lektiehjælp i gymnasiet Matematik

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Lektiehjælp i matematik på gymnasiet med resultater

Hvis matematik først er blevet et kedeligt og uoverskueligt fag, så er det svært at hive sig selv op til at gøre sit bedste. Mange elever har problemer med matematik, og du er helt sikkert ikke den eneste i klassen, der sidder med spørgsmål og gerne vil have ekstra hjælp. Desværre kan din lærer ikke hjælpe alle individuelt, og du står derfor selv med ansvaret for at indhente det tabte. Når du får lektiehjælp, er der 100% fokus på dine ønsker og behov; du får plads til at stille spørgsmål, få gentaget et emne og løbende få succesoplevelser, der kan motivere dig videre. I dit forløb vil I både arbejde med kortsigtede og langsigtede mål. På den måde sikrer vi nemlig både de små succeser og en større faglig udvikling.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Få professionel lektiehjælp i matematik på gymnasiet

Matematik i gymnasiet gennemgår mange emner – men på kort tid. I klassen vil I typisk kun gennemgå et emne én gang, så hvis du først falder fra, kan det være svært at hægte sig på igen. I gymnasiet er det også vigtigt at have styr på matematisk bevisførelse og forstå formlerne og vejen til det rigtige svar på en given opgave. Alle vores undervisere har selv fået topkarakterer i matematik, så de ved, hvad der skal til, hvis du vil gøre dem kunsten efter. Ud over fagligheden er det vigtigt for både os og det samlede forløb, at du matches med en underviser, som du føler dig komfortabel med. Et godt match skaber nemlig rum for, at du kan stille spørgsmål og være nysgerrig i undervisningen – og dette giver den bedste grobund for din faglige udvikling i matematik, så du kan få mod på at gå til eksamen.

Vores dygtige undervisere i matematik

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil

Hold det fulde overblik

Når du starter et forløb op med lektiehjælp i matematik på gymnasiet, får du adgang til en personlig læringsplatform hos GoTutor. Her kan du gennem hele forløbet følge med i din personlige fremgang og se de emner, I har gennemgået. Efter hver undervisningsgang vil din underviser nemlig skrive en rapport, hvor du som elev eller dine forældre kan læse om, hvilke dele af matematik der er blevet dækket i løbet af hver enkelt undervisningsgang. Underviseren vil også tilføje kommentarer omkring din motivation og fremgang, så du hele forløbet igennem kan følge med i, hvordan din privatundervisning går, og hvordan du som elev udvikler dig fagligt. Dermed kan du også kigge tilbage og få en klar oversigt over de emner, I sammen har gennemgået.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn