Naja Münsters kedelige lektier og svære opgaver blev til en leg med GoTutor

Naja var træt af matematik og engelsk. Men så fik Naja lektiehjælp fra GoTutor, og hun begyndte at se matematik og engelsk i et helt nyt positivt lys.

Elev

Naja, 12 år

Klassetrin

6. klasse

Fag

Matematik

Udfordringer

Opgaver og motivation

Clara og naja laver lektier

En ny boblende motivation for matematik

Naja Münster har aldrig været glad for matematik. Derfor har hendes motivation for faget kørt på dampe. Men efter lektiehjælpen trådte ind ad døren, så har Naja Münster fået masser af succesoplevelser og øget faglighed. Og en stor spand motivation.

“Jeg er blevet meget mere motiveret. Nu tør jeg række hånden op. Det gjorde jeg ikke rigtig før“

Elev naja Naja Münster, elev hos GoTutor

Svære matematikopgaver blev lette

Hos GoTutor vurderer vi hver enkelt elevs faglige niveau. På den måde kan vi finde opgaver, som kan løfte eleven. GoTutor er en del af Egmont, derfor har lektiehjælperne adgang til en lang række opgaver og materialer som supplement til skolens opgaver og lektier.

“Der var nogle opgaver, som jeg ikke kunne finde ud af før. Men nu synes jeg bare, at de virker superlette!”

– Naja Münster, elev hos GoTutor

Kompetent og trænet lektiehjælper

GoTutor træner og uddanner deres lektiehjælpere meget nøje via GoTutor Akademi, så de kan give undervisning af allerhøjeste kvalitet. Alle lektiehjælpere hos GoTutor er grundigt screenet, så vi sikrer en høj faglighed.

Undervisning med naja

Unge ildsjæle

GoTutors lektiehjælpere er unge mennesker, som brænder for at hjælpe børn og unge med skolen. Ofte opbygger lektiehjælper og elev et helt særligt bånd. Det er tit denne relation, som knækker koden til læring, da den er grobund for læring i trygge rammer.

“Lektiehjælperen fra GoTutor var meget positiv. Hun var velforberedt og sød. Hun vandt hurtigt Najas tillid“

Mor til naja Hanne Münster, mor til Naja Münster

Service med stort s

GoTutor ønsker at give den bedste service. Efter du har henvendt dig til GoTutor, vil du blive ringet op og få en personlig samtale om elevens behov og faglige udfordringer. Vi tager os tid til at snakke om den enkelte elev, så vi kan planlægge et målrettet og skræddersyet forløb.

“Jeg meldte mig til på hjemmesiden. Og lynhurtigt fik jeg et opkald, hvor jeg fik en personlig samtale omkring, hvad jeg ønsker for Naja. Så det var en super service fra starten”

– Hanne Münster, mor til Naja Münster

5 (stolte) stjerner på Trustpilot

Da Hanne Münster skulle finde en lektiehjælper, tjekkede hun først GoTutors bedømmelse på Trustpilot. Vores 5 stjerner på Trustpilot var det, der afgjorde valget af GoTutor som lektiehjælper.

“GoTutor er stolte af at være Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp. Vi vil gøre det bedste for at fastholde den position, fordi kun den bedste hjælp er godt nok til den enkelte elev.”

– Ruben Samuel Sørensen, direktør hos GoTutor