Max Münster blev klar til eksamen med målrettet hjælp fra GoTutor

Max Münster manglede overblik og struktur. Det oplevede Max ofte som stressende. Men så fik Max individuel hjælp fra GoTutor og blev klædt godt på til eksamen.

Elev

Max

Klassetrin

3G

Fag

Matematik og SRP

Udfordringer

Overblik

Yhkrf

Bedre overblik og mere overskuelige opgaver

Tidligere oplevede Max, at opgaverne var uoverskuelige, og det var svært at vide, hvordan de skulle gribes an. Derfor var der fra tid til anden stress på. Men efter Max fik hjælp fra GoTutor, fik han et langt bedre overblik, og nu føler han, at alt bare fungerer.

“Alle opgaverne er blevet mere overskuelige, og jeg har fået et større overblik. Der er ikke så meget stress på, som der har været før i tiden.”

Max Münster, elev hos GoTutor

100 % individuelt fokus

GoTutor tilbyder undervisning, som er unikt tilpasset den enkelte elevs faglige udfordringer. Vi skræddersyr alle forløb med udgangspunkt i den givne eksamensform og fokuserer på de dele af pensum, som kræver størst opmærksomhed.

“En fordel er, at vi kan fokusere på de ting, som jeg har svært ved!”

– Max Münster, elev hos GoTutor

Trænede undervisere

GoTutor uddanner underviserne via GoTutor Academy, så de kan give den bedste hjælp i forbindelse med eksamenstræningen. De uddannes i at give professionel eksamenshjælp med fokus på områder som eksamenstræning, gode strategier til selve eksamenen osv.

Qtlvxixza

Passionerede undervisere

GoTutors undervisere brænder for at hjælpe børn og unge med skolens udfordringer. De er fagligt dygtige og brænder for deres fag, men samtidig er de også pædagogiske og empatiske – kvaliteter, som er vigtige, når man hjælper med eksamenstræning.

“Lektiehjælperen fra GoTutor var meget positiv. Hun var velforberedt og sød. Hun vandt hurtigt tillid“

Hanne Münster, mor til Max Münster

En fantastisk service

Vi ringer, så hurtigt vi kan, og tager en personlig samtale om elevens faglige udfordringer og tanker om eksamenen. Herefter planlægger vi et målrettet forløb med en dygtig underviser, som vi sætter i gang, så snart det er muligt. Vi ved nemlig, at tiden er knap.

“Jeg fik lynhurtigt et opkald, hvor jeg fik en personlig samtale omkring, hvad jeg ønskede for mit barn.“

– Hanne Münster, mor til Max Münster

Bedst bedømte på Trustpilot

Hanne Münster tjekkede som det første GoTutor på Trustpilot – en platform, som Hanne bruger meget. GoTutors fem fulde stjerner på Trustpilot var det, der gjorde, at Hanne valgte os til at hjælpe hendes søn Max.

“Det betød rigtigt meget for mig at se, at GoTutor havde fået fem stjerner på Trustpilot og var de bedst bedømte inde på Trustpilot.”

– Hanne Münster, mor til Max Münster