Lektiehjælp i 3.g

Giv dit barn motivation til studentereksamen

Succesoplevelser for dit barn

Lektiehjælp, der styrker dit barn

Kæmper dit barn med manglende motivation til gymnasiets sidste år? Gymnasiet kan virke langt og udfordrende, og mange elever oplever en dalende motivation i løbet af 3.g – men det er vigtigt, at vi får genskabt denne, så opgaver og eksamener kan gennemføres og studenterhuen i sidste ende kan komme på med et smil. Med lektiehjælp fra GoTutor får I en lektiehjælper og en mentor i én; vi finder den underviser, der bedst kan indfri dit barns ønsker og behov og samtidig agere rådgiver i situationer, der kan være for svære at overkomme på egen hånd.

Vælg niveau: 1.G 2.G 3.G HF

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Find motivationen til 3.gs udfordringer

Vi oplever, at 9 ud af 10 forældre fortæller om frustrationer og bekymringer vedrørende deres børns manglende motivation til skoledagene. Særligt i 3.g spidser det hele til op mod de forestående afsluttende eksamener, og det kan være en svær og uoverskuelig kamp, hvis motivationen ikke er til stede. Vi hører tit om den afmagt, forældrene føler, når deres barn ikke vil lytte eller modtage et godt råd – og det er helt normalt. Her kan en lektiehjælper bedre afhjælpe de udfordringer, dit barn oplever med lektier, opgaver og kommende eksamener.

Vores forløb
Sammensat ud fra dit barns behov
3 måneders forløb 329 kr. per time
 • 20 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
6 måneders forløb 299 kr. per time
 • 40 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information
12 måneders forløb 269 kr. per time
 • 80 timers undervisning
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

Oplev en god relation

I 3.g er der stort fokus på skriftlige afleveringer og eksamener, og presset kan hurtigt føles enormt. Hver elev oplever sine udfordringer, men lektiehjælp i 3.g fra GoTutor får I et skræddersyet undervisningsforløb med fokus på lige præcis de vanskeligheder, dit barn oplever ved sin skolegang. Særligt op til eksamensperioden kan det være gavnligt at have én, der kan vejlede, motivere og hjælpe med de problematikker, der knytter sig hertil. Det vigtigste er, at dit barn får de helt rette redskaber til selv at kunne knække de faglige koder.

Mød vores lektiehjælpere

Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Det fulde overblik

Når du starter dit undervisningsforløb hos GoTutor, får du adgang til en personlig læringsplatform. Her skriver din underviser efter hvert undervisningsforløb en rapport, der beskriver dagens undervisning med henblik på gennemgåede emner, udfordringer og succeser. Du kan dermed løbende følge den udvikling, du gennemgår med din lektiehjælper og privatundervisning. Samtidig kan du efter endt forløb se tilbage på de emner, der er gennemgået, og dermed opfriske alt det, du har lært.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn