‘Succes’ er nøgleordet i Nataschas undervisning

Når Natascha underviser, ser hun succesoplevelser hos både eleven og sig selv. Som underviser er det fantastisk at se, når eleven får en aha-oplevelse, men for Natasha er elevens læring også en personlig succes.

Underviser

Natascha Balling Hansen

Uddannelse

STX, Film- og medievidenskab, KU

Undervisningsniveau

Folkeskole og gymnasie

By

København

Natascha hansen underviser

“Det med at se et andet menneske knække koden til en faglig udfordring er virkelig tilfredsstillende. Det er både en succesoplevelse for eleven, men det er også en kæmpe succesoplevelse for mig”.

Natascha hansen underviser - Natascha, underviser hos GoTutor

Knæk koden med Natascha

Alle vores undervisere er dygtige studerende, der selv har fået topkarakterer i deres undervisningsfag; og de ved, hvilke redskaber der skal til, hvis deres elever skal gøre dem kunsten efter. Vi kortlægger vores underviseres individuelle undervisningsstil og personlighed, så de kan matches til de elever, der søger lige netop deres kompetencer.

Natascha er naturligt akademisk anlagt, og hun fik i sin gymnasietid knækket koden til at vide, hvad der skal til for at dygtiggøre sig på de forskellige fag. Derfor underviser hun i et bredt udvalg af fag på både folkeskole- og gymnasieniveau, og hun elsker hver og ét. Som underviser kan Natascha godt lide en udfordring, og hun stopper med egne ord ikke, før hun ser resultater.