Aha-oplevelser og skoleglæde er nøgleord i Hans’ lektiehjælp

Når Hans underviser, søger han at skabe en faglig interesse og glæde for undervisningen hos eleverne. Selv motiveres han af de aha-oplevelser, der løbende opstår med lektiehjælpen.

Underviser

Hans Forum Møller

Uddannelse

Kemiingeniør, DTU

Undervisningsniveau

Folkeskole og gymnasie

By

Frederiksberg

Hans underviser

“For mig betyder det at være lektiehjælper, at: I stedet for at nogle føler sig dumme eller umotiverede ift. det, de gerne vil lære, så kan jeg hjælpe dem med at finde en interesse i det, hvilket hjælper dem med at forstå det”

Hans underviser - Hans, underviser hos GoTutor

Opnå en glæde ved faglig udvikling

Alle vores undervisere er dygtige studerende, der selv har fået topkarakterer i deres undervisningsfag; og de ved, hvilke redskaber der skal til, hvis deres elever skal gøre dem kunsten efter. Vi kortlægger vores underviseres individuelle undervisningsstil og personlighed, så de kan matches til de elever, der søger lige netop deres kompetencer.

Når Hans underviser, er det fordelagtigt for både eleven og ham selv; han har altid været god til at lære fra sig, men han udvikler sig også som underviser, jo flere elever han hjælper. For Hans er det vigtigt, at der opstår en glæde for undervisningen. Det skal være spændende at lære, og den følelse forsøger han altid at motivere sine elever til at opnå.