Anna Cathrine vil give sine elever et selvtillidsboost med lektiehjælp

Med sin lektiehjælp vil Anna Cathrine hjælpe elever, der har svært ved at følge undervisningen i skolen. Det handler om at forklare tingene på en måde, som giver mening for den enkelte – og Anna Cathrine er opsat på at finde præcis den metode, der skal til!

Underviser

Anna Cathrine Munk

Uddannelse

HHX

Undervisningsniveau

Folkeskole og gymnasie

By

Strib

Anna underviser

“Faglige vanskeligheder kan tære på et barns selvtillid og det sociale gåpåmod, og dér ønsker jeg at hjælpe ved at give eleven den individuelle undervisning og det selvtillidsboost, som vedkommende har brug for”

Anna underviser - Anna Cathrine, underviser hos GoTutor

En personlig og målrettet undervisning

Alle vores undervisere er dygtige studerende, der selv har fået topkarakterer i deres undervisningsfag; og de ved, hvilke redskaber der skal til, hvis deres elever skal gøre dem kunsten efter. Vi kortlægger vores underviseres individuelle undervisningsstil og personlighed, så de kan matches til de elever, der søger lige netop deres kompetencer.

Med sin lektiehjælp vil Anna Cathrine skabe rum for individuel undervisning og finde de metoder og tilgange, der passer den enkelte elev – på den måde kan hun skabe et selvtillidsboost, der styrker både faglighed og skoletrivsel. For Anna Cathrine er denne tilgang til lektiehjælpen også givende for hende selv; når hun skal finde den forklaring, der giver mening for eleven, styrker hun nemlig sin egen formidlingsevne.