Glade undervisere
Underviser Jishuo L. der studere Student fra Hasseris Gymnasium

Jishuo L.

Student fra Hasseris Gymnasium -
Hej!

Mit navn er Jishuo, og jeg er en ung fyr på 19 år, som bor i Aalborg. I sommers dimitterede jeg fra en naturvidenskabelig studieretning fra Hasseris Gymnasium og har nu et sabbatår.

Det, der motiverer mig til være underviser, er følelsen af, at jeg kan mærke, jeg har gjort en forskel for et andet menneske. Jeg nyder at lære fra mig og har ligeledes meget erfaring inden for det.

Hen over sommerferien 2018 tog jeg, sammen med to af mine kammerater, til Kina for at være engelsklærere. Udover det, var jeg i 2015 træner for et U13-hold i Aalborg KFUM Fodbold, og i dag arbejder jeg på Nibe Skole som lærervikar, hvor jeg hver dag møder nye udfordringer. Af disse grunde har jeg været involveret i flere læringsprocesser og er god til at tilpasse mig den enkelte elevs situation.

Som person er jeg meget tålmodig. Min førsteprioritet vil altid være at give dig en god oplevelse hver gang.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Jishuo L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (B) Musik (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jishuo L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn