Glade undervisere
Underviser Jishuo L. der studere Student fra Hasseris Gymnasium

Jishuo L.

Student fra Hasseris Gymnasium Aarhus Universitet - AU
Hej!

Mit navn er Jishuo, og jeg er en ung fyr på 20 år, som bor i Aarhus. Til dagligt læser jeg Cognitive Science på AU.

Det, der motiverer mig til være underviser, er følelsen af, at jeg kan mærke, jeg har gjort en forskel for et andet menneske. Jeg nyder at lære fra mig og har ligeledes meget erfaring inden for det.

Hen over sommerferien 2018 tog jeg, sammen med to af mine kammerater, til Kina for at være engelsklærere. Udover det, var jeg i 2015 træner for et U13-hold i Aalborg KFUM Fodbold. Har herudover arbejdet på Nibe Skole som lærervikar, hvor jeg hver dag blev mødt med nye udfordringer. Af disse grunde har jeg været involveret i flere læringsprocesser og er god til at tilpasse mig den enkelte elevs situation.

Som person er jeg meget tålmodig. Min førsteprioritet vil altid være at give dig en god oplevelse hver gang.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Jishuo L. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi Biologi (C) Dansk Dansk (A) Dansk (B) Dansk (C) Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Historie Historie (A) Historie (B) Idræt (C) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C) Musik Musik (B) Musik (C) Religion (C) Samfundsfag Samfundsfag (C)
Jishuo L. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jishuo L.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn