Glade undervisere
Underviser Suzan S. der studere Student fra Århus Gymnasium

Suzan S.

Student fra Århus Gymnasium -
Hej , jeg hedder Suzan. Jeg er 19 år gammel og bor i Brabrand i Århus. Jeg afsluttede min gymnasiale uddannelse (STX) på Århus Gymnasium Tilst i år. Jeg har nu taget hul på mit første sabbatår som jeg vil bruge på at hjælpe børn og unge med lektier, opgaver og afleveringer mm.

Jeg brænder for at gøre en forskel for andre børn og unge. Jeg er meget imødekommende, hjælpsom og tolerant. Jeg forklarer gerne stoffet flere gange, når der er behov for dette. Som tidligere folkeskole- og gymnasieelev ved jeg, hvor vigtigt det er at kunne få hjælpe til at lave sine lektier, opgaver og afleveringer. Det at kunne få forklaret tingene af andre kan være med til at skabe en bedre forståelse og en større interesse for faget.

Jeg er meget omhyggelig, ambitiøs og engageret i mit arbejde. Jeg elsker at dele ud af min viden og erfaringer fra livet på skolebænken. Jeg har mestret adskillige noteteknikker som jeg kan bidrage med. Mit mål er at skabe gode og trygge undervisningsrammer, hvor undervisningen vil foregå i elevens tempo.

Jeg har en stor interesse for både humaniora og de sproglige fag. Jeg kan både undervise på folkeskole- og gymnasieniveau.

Det glæder mig at se dig :-)

Suzan S. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Dansk Dansk (A) Fransk Fransk (B) Historie Historie (A) Mediefag (C) Religion (C) Samfundsfag (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Suzan S.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn