Glade undervisere
Underviser Arathi R. der studere Engelsk og religion

Arathi R.

Engelsk og religion Aarhus Universitet - AU
Hej, mit navn er Arathi!

Jeg er færdiguddannet Cand.mag i engelsk med sidefag i religion med henblik på en karriere som gymnasielærer.

Jeg brænder virkelig for at undervise og nyder at lære fra mig. Jeg har altid været meget målrettet mht. min karriere, og jeg vidste allerede at jeg ville undervise fra 8. klasse, da jeg stod og fremlagde mit projekt for klassen og nød det i fulde drag. Derudover har jeg altid været begejstret for at lære nye ting, og derfor har jeg aldrig holdt en pause mellem mine uddannelser, men er gået direkte fra folkeskolen til HHX og fra HHX videre til universitetet.

Det er vigtigt for mig at gøre et godt stykke arbejde, og noget af det værste jeg ved er at skuffe folk, så jeg arbejder hårdt og gør altid mit bedste. Jeg tror på, at man skal arbejde med noget man elsker, og derfor giver jeg altid 110 %.

Jeg kommer rigtig godt ud af det med børn og unge og føler selv, at jeg er god til at tale på deres niveau, så jeg vil med glæde undervise folkeskoleelever så vel som gymnasieelever.

Jeg glæder mig til at hjælpe min næste GoTutor elev!

Arathi R. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (A) Engelsk (B) Engelsk (C) Matematik Matematik (B) Matematik (C) Religion (B) Religion (C)
Arathi R. studerer på Aarhus Universitet - AU

Aarhus Universitet er med sine over 35.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner. Strukturen er klassisk akademiske forelæsninger, selvstudie og skriftlige produkter. Så sent som i 2018 figurerede det på adskillige top 100-lister over verdens universiteter.

Læs mere om Aarhus Universitet - AU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Arathi R.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn