Glade undervisere
Underviser Jacob Q. der studere Matematik økonomi

Jacob Q.

Matematik økonomi Aalborg Universitet - AAU
Hej. Jeg hedder Jacob, og jeg er underviser i Matematik her ved GoTutor.

Jeg brænder for at lære fra mig og vil derfor hjælpe dig, så godt som muligt med at komme igennem de problemer, som du måtte have.

Til dagligt læser jeg matematik økonomi på Aalborg Universitet. Det betyder, at jeg har god erfaring med at fremføre problemstillinger, opgaver og teori så de kan deduceres nemmere og dermed løses.

Jeg er som person tålmodig og smilende. Det motiverer mig at gøre en forskel for andre mennesker, så de kan komme igennem de problemer, der har sat sig for dem. Det giver mig en glæde at kunne se, at en person som jeg har motiveret til at dedikere sig og arbejde hårdt for sit mål, når sit mål.

En af mine stærke sider er, at jeg nægter at give op på et problem eller en elev. Jeg sætter mig også ind i nyt stof hurtigt.

Jeg ser frem til at kunne hjælpe den næste GoTutor elev.

Jacob Q. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)
Jacob Q. studerer på Aalborg Universitet - AAU

Aalborg Universitet er det yngre af landets universiteter, men er vokset sig stort og stærkt, med campus både i Aalborg, Esbjerg og senest København. AAU har fået meget international anerkendelse for deres problem- og projektorrienterede tilgang til uddannelse og forskning.

Læs mere om Aalborg Universitet - AAU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Jacob Q.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgivere og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn