Glade undervisere
Underviser Emily B. der studere STX - almen studentereksamen

Emily B.

STX - almen studentereksamen -
Hej, mit navn er Emily, og jeg er en glad og udadvendt pige!

Jeg er en meget pligtopfyldende, engageret og tålmodig pige, som ønsker at gøre sit allerbedste for at skabe et sundt og rart læringsmiljø for børn/unge i alle aldre.

Jeg har afsluttet 9. klasse med et gennemsnit på 10,8, og min STX-uddannelse med et gennemsnit på 10,5. Dette er altså mine faglige kvalifikationer. Jeg har i mine mange skoleår altid hjulpet mine klassekammerater, når de har haft lidt sværere ved at forstå lektierne osv. Herudover har jeg tre mindre søskende på 15 år, som jeg selvfølgelig også altid har hjulpet med lektier og afleveringer. Jeg har derfor meget erfaring med at hjælpe og lære fra mig.

I min fritid arbejder jeg bl.a. som badmintontræner for to forskellige badmintonhold i Tønder. Her træner jeg børn i alderen 9-16 år. Dette har jeg gjort i 2 år nu, og er derfor vant til at undervise børn i forskellige aldre. Gennem disse 2 år har jeg bl.a. udviklet kompetencer, som tillader mig at tilgå forskellige børn på forskellige måder alt efter, hvad de hver især har brug for.

Jeg har planer om at studere matematik (hovedfag) og fysik (sidefag) på Aarhus Universitet, for efterfølgende at uddanne mig som gymnasielærer indenfor disse to fag.

Jeg glæder mig til at dele min viden!

Emily B. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Biologi (C) Dansk Engelsk Fysik (A) Fysik (B) Fysik (C) Fysik/Kemi Kemi (A) Kemi (B) Kemi (C) Matematik Matematik (A) Matematik (B) Matematik (C)

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Emily B.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn