Glade undervisere
Underviser Magnus J. der studere Historie

Magnus J.

Historie Syddansk Universitet - SDU
Hej, mit navn er Magnus og jeg er uddannet Cand. Mag i Historie og Oldtidskundskab.

Historien har altid været et fast platform for mig. Jeg har gået i skole i England, og har rejst meget for at vandre rundt i kulturhistoriske omgivelser. Historie er noget jeg læser ofte og der går sjældent en dag, hvor jeg ikke har noget historisk i hænderne. Her kommer min interesse for kilder og den antikke litteratur ind i billedet, for det er noget som jeg altid har kastet mig ud i. Lærer og forstå fortidens litteratur, hvad er det kommet af, hvorfor skrives det og hvad er forfatterens budskab?

Min erfaring berører folkeskoleelever, gymnasieelever, højskoleelever og universitetsstuderende. Jeg har vejledt og hjulpet med lektier, eksamensforberedelse, planlægning af opgaver og uddybning/forklaring på det jeg synes er nemt, men for andre er komplekst. Jeg anser mig selv som formidler og underviser, der både vægter faglighed og humor som hinandens meningsfæller. Det gør mig til en god underviser, for jeg brænder for mine fag!

Min motivation for at være underviser er, at jeg gerne vil gøre en forskel! Jeg er et ihærdigt menneske, der kæmper indtil at jeg får et resultat, som jeg er tilfreds med. I den forbindelse er jeg parat til at gå langt for at få et resultat og en succesoplevelse. Jeg er pessimistisk af natur, men vender det altid til noget positivt, for i dette ligger min ihærdighed!

Jeg ser frem til at møde dig!

Magnus J. er certificeret af GoTutor til at undervise i:

Engelsk Engelsk (C) Historie Historie (A) Historie (B) Oldtidskundskab (C) Samfundsfag Samfundsfag (C) Samtidshistorie (C)
Magnus J. studerer på Syddansk Universitet - SDU

Syddansk Universitet, eller SDU, er med lige knap 30.000 studerende et af landets tre største universiteter. SDU har hovedkvarter i Odense, men har fået vokseværk, og har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og København. SDU er specielt kendt og anerkendt for deres optagelsesproces, hvor de ikke lægger lige så meget vægt på karakterer som andre videregående uddannelser, men i stedet på optagelsesprøver og -samtaler.

Læs mere om Syddansk Universitet - SDU

Bliv kontaktet af en rådgiver:

Er du interesseret i at få undervisning fra Magnus J.? Modtag et uforpligtende opkald fra en af vores rådgiverer og hør mere:


Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn